Background main

Pergola en prieel dekzeil

Alles zien

Momenteel

Dekzeilen op maat

Bestsellers

Alles zien
Chantier professionnel

Zakelijke voordelen

Als u uw professionele rekening opent, profiteert u van voorkeursdiensten: prijs, levering, service, aan alles is gedacht. Wacht niet langer!
Quel utlisation pour ma bache

Kies uw gebruik

We helpen u graag om het juiste dekzeil te vinden die aan uw wensen voldoet. Selecteer het gebruik ervan :

Categorieën selectie

Pergola

KORTING OP PERGOLA DEIKZEL

10% extra korting op pergola dekzeilen met de code PERGOLA10

Background Homepage 2

Aankoopgids

Newsletter picto

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze beste aanbiedingen van dit moment!

Entrepot de baches-direct

Onze opdrachten

Entrepot de baches-direct

Bâches-Direct is een Frans bedrijf dat al 15 jaar gespecialiseerd is in de productie en import van beschermende dekzeilen. Als leider in zijn markt biedt Bâches-Direct het breedste assortiment in Europa, voor zowel particulieren als professionals.

Lees verder
 • Qui sommes-nous ?

  Kwaliteitsservcie

  Baches-direct.com is de professional om te vertrouwen voor de aankoop van uw professionele dekzeil. Onze eerste zorg is om u zoveel mogelijk tevreden te stellen met onze aanbiedingen. Dit is de reden die ons ertoe heeft aangezet om kwaliteitsproducten te leveren die voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door de Europese Unie en door de Franse staat. Bij ons zult u nooit teleurgesteld worden door uw welkom. Onze teams staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden. En ze zijn er om u in alle omstandigheden te adviseren. Bovendien stelt onze kwaliteitsaanpak u in staat om uw zeildoek gemakkelijk te vervangen als het fabricagefouten heeft.

 • Bache pergola pour particulier

  Dekzeilen voor particulieren

  Bent u op zoek naar een dekzeil voor thuis? Ga nergens anders heen want wij zijn een professional in verkoop van goedkope dekzeilen voor particulieren. Bij ons vindt u de producten die aan uw wensen voldoen. Voor uw aankoopproject van pergolazeilen kunt u op ons vertrouwen. We verkopen ze namelijk in verschillende categorieën. Hiervoor geeft www.baches-direct.com u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten materialen. Aarzel daarom niet met ons contact te nemen voor de aankoop van een kunststof zeildoek of een PVC zeildoek. Als automobilist heeft u bij ons iets om uw auto te beschermen. Onze motor- / autohoezen zijn de uitrusting die u nodig heeft om uw voertuig te beschermen tegen vorst en slecht weer. We verkopen ook zwembad dekzeil, kas zeilen.

 • Bache pour professionnel

  Specialist in dekzeilen verkoop voor professionals

  Baches-direct.com is een winkel gespecialiseerd in dekzeilen verkoop voor professionals. Voor de bescherming tijdens bouwwerkzaamheden bieden wij een breed gamma van dekzeil. Deze hebben allemaal het voordeel dat ze waterdicht zijn. Met onze PVC dekzeilen beschermt u uw bouwplaatsen dan ook optimaal. Ook voor grote renovaties leveren wij dekzeilen. Aarzel dus niet om ons te bellen als u speciale resistente bouwzeilen of waterdichte en multifunctionele dekzeilen nodig heeft. Deze geven u de mogelijkheid om alle vloeren effectief te beschermen.

 • Accessoire bache : sandow

  Bevestiging accessoires voor dekzeilen

  We beperken ons niet alleen tot de verkoop van kwaliteitszeilen. Tegelijkertijd bieden we accessoires waarmee u uw PVC-zeilen comfortabel kunt bevestigen. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om haken voor dekzeilen te ontdekken. Deze zijn gemaakt van plastic en vergemakkelijken de installatie van het dak van uw pergola omdat ze kleine bevestigingskoorden hebben. We verkopen ook zelfborende kunststof oogjes die snel en efficiënt kunnen worden geïnstalleerd. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om uw dekzeilen te repareren en eventueel te sleutelen. Zo bieden wij kits aan