Background main
Home Blog-ruimte De verschillende toepassingen van het dekzeil van 250g

De verschillende toepassingen van het dekzeil van 250g

2

blog - les différents usages de la bache 250 g
blog - les différents usages de la bache 250 g

Het dekzeil van 250 g/m² is een beetje een universeel dekzeil. Het zal u in alle seizoenen van dienst zijn, of u nu een particulier of een professional bent. Bouwvakkers gebruiken het veel. Een familiegebruik is ook gebruikelijk.

Een nuttig dekzeil voor vele toepassingen

Op uw terrein kan het gebruikt worden om bijvoorbeeld uw hout te bedekken. Het zal de schuilplaats vervangen die je niet hebt. Het zal het hout beschermen tegen slecht weer. Het zal hetzelfde gebruik hebben om een auto of een motor te dekken. 


Hij bestaat in verschillende maten en het is soms een goed idee twee verschillende te hebben. Door steunpalen toe te voegen, kunt u een goede windbreker of zichtbreker maken. Het kan ook worden gebruikt voor de bescherming van kinderspelen, zoals zandbakken, die moeten worden beschermd tegen dieren en slecht weer.

Voor professionals

Er breekt een storm uit en het werk zal verpest worden. Een terras dat wordt aangelegd, is niet bestand tegen een stortbui. Niet alleen zal het werk worden vernietigd, maar het zal ook een financieel verlies betekenen. Op de website baches-direct.com vindt u verschillende maten. Of het nu voor het werk of thuis is, een dekzeil van 250 gr/m² is een veelzijdig dekzeil. Stevig, het zal je niet in de steek laten. Concurrerende prijzen, veilige betaling, u zult geen reden hebben om te lijden onder slecht weer op uw sites.


Een goed 250 g/m² dekzeil in huis hebben is een goede aankoop. Het is nog geruststellender als je er meerdere hebt.